Maatwerk reizen

Beleef Oeganda met een uniek op maat gemaakte reis.

Ontdek Oeganda

Oeganda is een relatief compact land gelegen op de evenaar in Oost Afrika. Diep rode wegen, ondoordringbare jungle, watervallen en de uitgestrekte savannes zullen niet snel van je netvlies verdwijnen.

Samen kijken we naar uw wensen en stellen de reis samen. Oeganda heeft veel te bieden, zo kunt u op bezoek bij lokale stammen, de diepe jungle in om gorillas te bezoeken, de vele vogels spotten of uren rondrijden over de uitgestrekte savannes. Wilt uw op een andere manier kennis maken met de lokale bevolking kunt u helpen op 1 van de projecten van Stichting Suubi.

Wat kunnen we voor u doen?

Prive rondreis

Voor u en uw gezelschap kunnen we een op maat gemaakte reis maken. Wilt u verblijven in alle luxe of slapen bij de lokale bevolking, alles is bespreekbaar.

Op maat gemaakte groepsreis

Op zoek naar een bijzondere invullen van bijvoorbeeld uw team uitje, of wilt u er met een groep kennissen op uit? Wij plannen graag met u van begin tot eind uw reis. Zoekt u unieke vergader locaties of wilt u liever raften? Maak uw reis extra bijzonder door samen een vrijwilligers project te starten.

Contact

Je kan contact opnemen per email of telefoon om een afspraak te maken.

We hebben kantoor aan huis in Driebergen nabij Utrecht. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.

Stuur een email »