Familiereizen

Een bijzondere besteding van de vakantie met je gezin

Op reis met het gezin

Opzoek naar een bijzondere besteding van de vakantie met je gezin? Misschien is dan een vrijwilligerswerk gecombineerd met een rondreis in Oeganda een idee.

Samen zoeken we een passend project, regelen alles ter plekke. We bereiden de reis in Nederland al goed voor, zodat de tijd daar effectief gebruikt kan worden en de jongeren kinderen ook weten waar ze terecht komen. Interesse neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Highlights

Met het hele gezin stellen we samen een reis samen, zodat er een goede balans in activiteiten ontstaat waar iedereen zich fijn bij voelt.

Mogelijke activiteiten

Er is ontzettend veel mogelijk, hieronder een paar voorbeelden.

  • Samen met de lokale bevolking een school opknappen
  • Op safari in een van de parken
  • Mountainbiken in de jungle of tussen de zebra's
  • Raften op de nijl
  • Verblijf bij lokale gezinnen

Hoe gaat het in zijn werk.

We kunnen ons goed voorstellen dat je veel vragen hebt over een reis naar Oeganda, wij helpen je stap bij stap om de reis tot een overgetelijk success temaken.

De eerste stap is een afspraak met ons maken, dit kan per telefoon, Skype of bij ons thuis. Na dit gesprek heb je een goed idee van wat er mogelijk is, of het mogelijk is binnen jullie budget en leren we elkaar kennen.

De volgende stap is het samen stellen van de reis. We spreken af met het hele gezin en vertellen over Oeganda en nemen samen alle mogelijkheden door. Natuurlijk is er voor iedereen ruim de tijd om vragen te stellen.

De laatste stap voordat je op reis gaat is samen voorbereiden op de reis. Dit zijn zowel de praktisch zaken zoals regelen van de visa en inentingen, maar we zullen ook nog samen komen om alle do's and dont's te bespreken en ons te verdiepen in de lokale cultuur.

Voorbeeld programma

Een programma wordt 100% in overleg samen gesteld. Dit voorbeeld is ter inspiratie.

Dag 1 Aankomst in Oeganda
Dag 2 Kennis maken met de Oegandeese cultuur
Dag 3 - 6 In een lokaal dorp een school opknappen
Dag 7 - 8 Weekend uitje, mountain biken of raften
Dag 9 - 14 In een lokaal dorp een school opknappen
Dag 15 - 20 Op safari, bezoek wildparken en/of lokale cultuur
Dag 21 Terug naar huis

Familie Kooiman zomer 2015

Wat begon met een droom, werd een onvergetelijke levenservaring. Als gezin hebben we afgelopen zomer een maand in Oeganda doorgebracht. Dankzij Travel4Change een aaneenschakeling van waardevolle belevenissen, ervaringen en herinneringen. In alle aspecten boven verwachting.

Een geweldige voorbereiding en begeleiding zorgde ervoor, dat aan onze wensen tegemoet werd gekomen. We hebben het land leren kennen met haar hartelijke en gastvrije bevolking en de prachtige natuur. We hebben het Oegandese leven van binnenuit meegemaakt.

Het schoolproject dat we hebben gedaan zorgde er o.a. voor dat we echt deel werden van dit leven. Daarbij zijn we als gezin (met 4 pubers) naar elkaar toegegroeid. In alles een onuitwisbare indruk. Henk en Christine (in NL) en John ( in Oeganda) veel dank!

Lees het complete reisverslag »

Contact

Je kan contact opnemen per email of telefoon om een afspraak te maken.

We hebben kantoor aan huis in Driebergen nabij Utrecht. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.

Stuur een email »