Familiereizen naar Afrika

Opzoek naar een bijzondere besteding van de vakantie met je gezin? Misschien is dan een vrijwilligerswerk gecombineerd met een rondreis in Oeganda of Burkina Faso een idee.

Samen zoeken we een passend project, regelen alles ter plekke. We bereiden de reis in Nederland al goed voor, zodat de tijd daar effectief gebruikt kan worden en de jongeren kinderen ook weten waar ze terecht komen. Interesse neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Referentie van de Familie Kooiman zomer 2015

Wat begon met een droom, werd een onvergetelijke levenservaring. Als gezin hebben we afgelopen zomer een maand in Oeganda doorgebracht. Dankzij Travel4Change een aaneenschakeling van waardevolle belevenissen, ervaringen en herinneringen. In alle aspecten boven verwachting.

Een geweldige voorbereiding en begeleiding zorgde ervoor, dat aan onze wensen tegemoet werd gekomen.
We hebben het land leren kennen met haar hartelijke en gastvrije bevolking en de prachtige natuur. We hebben het Oegandese leven van binnenuit meegemaakt.

Het schoolproject dat we hebben gedaan zorgde er o.a. voor dat we echt deel werden van dit leven. Daarbij zijn we als gezin (met 4 pubers) naar elkaar toegegroeid. In alles een onuitwisbare indruk. Henk en Christine (in NL) en John ( in Oeganda) veel dank!

Lees meer op hun weblog