Begeleiding

We vinden het belangrijk dat je het meeste uit jezelf kan halen, hier ondersteunen we je graag bij.

Onze begeleiding heeft als voornaamste focus de voorbereiding. We geloven dat met goede voorbereiding en de juiste mindset aan de slag moet kunnen. We werken samen met lokale mensen die het land en de cultuur goed kennen.

Het is belangrijk dat je zelf redzaam bent en bereid bent om met het project samen de uitdaging aan te gaan.

Begeleiding vanuit je project

De dagelijkse begeleiding en aanspreekpunt ligt bij het lokale project. De project medewerkers hebben natuurlijk de beste kennis en weten waar de noodzaak ligt. Je werkzaamheden en komst is vanuit Nederland met hun afgestemd. Dit zijn lokale medewerkers en spreken Engels of Frans.

Begeleiding vanuit Travel4Change

Travel4Change heeft altijd een lokaal aanspreekpunt waar je terecht kunt met vragen over excursies en je project. Hij/zij regelt je aankomst en maakt je wegwijs op het project. In alle landen is dit een lokaal iemand waar we al jaren mee werken.

Assistentie vanuit Nederland tijdens je verblijf

In Nederland zijn wij 24/7 bereikbaar voor jou en je familie. We zijn bereikbaar voor noodgevallen, maar ook als jij tegen problemen aanloopt met het project. Omdat we in alle landen een uitgebreid netwerk hebben kunnen we snel en efficiƫnt handelen.

Inmiddels is internet niet meer weg te denken uit de Afrikaanse samenleving en is er zelfs in het meest afgelegen dorp de mogelijkheid om berichten te versturen.