Verzekeringen & Vliegtickets

Onze aankomst en vertrekdata zijn flexibel. Je kan zelf je vliegticket en verzekering regelen, maar je kan ook gebruik maken van onze service hiervoor.

Voor het afsluiten van verzekeringen zijn we intermediair geworden van de Europeesche Verzekeringen.

Het boeken van vliegtickets doen we via Daphne Bode van Holland International Reisbureau at Home!

Europeesche Verzekeringen, Lang op reis zonder zorgen

Travel4Change is intermediair van de Europeesche Verzekeringen.

Je gaat voor langere tijd naar het buitenland. Om stage te lopen of als vrijwilliger te werken. Dan wil je zeker goed verzekerd zijn. En dat kan.

Extra zekerheid voor de ware globetrotter

Als je zo lang weggaat, wil je wel zeker weten dat je al die tijd goed verzekerd bent. De Lang-op-Reisverzekering is juist bedoeld voor iedereen die voor een langere periode naar het buitenland gaat. De maximale reisduur is maar liefst twee jaar (720 dagen). Je kunt kiezen voor een Europees dekkingsgebied. Ga je buiten dat gebied op reis, kies dan voor werelddekking.

Wat is verzekerd

  • De basisdekking alleen is al heel compleet met onderdelen die je als reiziger beslist niet kunt missen. Zoals Personenhulpverlening, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijf.
  • (Bijna) alle soorten sportrisico’s zijn verzekerd.
  • Tijdens de reis word je, als dit nodig is, direct geholpen via de Europeesche Hulplijn. Van begin tot eind kun je 24 uur per dag rekenen op uitstekende (telefonische) hulp in je eigen taal.

Extra goed verzekerd

Wil je extra goed verzekerd op reis gaan? Dan kun je de verzekering altijd aanpassen aan je eigen wensen en omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een (extra) dekking voor geneeskundige kosten, ongevallen, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en bagage.

  • Een deel van de geneeskundige kosten in het buitenland is al gedekt door je zorgverzekering. In sommige gevallen is die dekking niet voldoende. De kans bestaat dat de kosten in het buitenland meer dan twee keer hoger kunnen zijn dan in Nederland. Met deze uitbreiding weet je zeker dat de kosten zijn gedekt.
  • Je neemt meer mee dan wat oude kleding en slippers. Laat dan je bagage meeverzekeren.
  • Natuurlijk moet je er niet aan denken dat je een ongeluk krijgt. Echter, dit risico is nooit helemaal uit te sluiten. Leidt een ongeluk tot blijvende invaliditeit of overlijden, dan volgt er een uitkering.

Wat kost het

Je hebt al een Lang-op-Reisverzekering vanaf € 0,31 per dag!