Oeganda Zomer 2016

Een avontuur, jezelf en een andere cultuur leren kennen en iets betekenen voor een ander. Vriendschap, grenzen verleggen, prachtige natuur. Werken met mensen die gepassioneerd zijn over hun ontwikkelingsproject; een school, een betere gezondheid of de bescherming van wilde dieren.

Jongerenreis Klussen in Oeganda

Je bent jong, actief en je wilt iets betekenen voor mensen in Oeganda. Je leert jezelf kennen, je grenzen verleggen en je krijgt er heel veel familie bij….En waar krijg je nu de kans om in korte tijd een schoolgebouw op te knappen op het platteland van Afrika en meer te zien van het prachtige Oeganda.

Voor vertrek is er een training bij Summer4Change waarin je de andere groepsleden leert kennen, je meer hoort over je reis, het project en de typische cultuur van Oeganda. Natuurlijk komen ook al je praktische vragen aan bod.

De reis wordt begeleid door Christine een Oegandese, Nederlands sprekende vrouw die uit het dorp komt waar je aan de slag gaat en nu in Nederland woont. Zij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen jonge vrijwilligers uit Nederland.

Vertrek: 29 juli 2016
Terug: 18 augustus 2016
Reissom: € 795,- excl vliegticket

Download het uitgebreide reisprogramma

Of bekijk meer op de speciale Summer4Change website

Foto's van de reis in 2014